Wat doen wij

Het basisconcept

U als opdrachtgever biedt uw locatie aan en wij zorgen voor een concept op maat waarbij we het belangrijk vinden om onze dienstverlening naadloos af te stemmen op de onderwijscultuur, uw bedrijfsfilosofie, uw werknemers en uw gasten. Juist deze vorm van flexibiliteit maakt ons specifiek cateraar. Dit basisconcept is de kern van onze bedrijfsvoering.

Onze medewerkers als basis van het succes

Beerens & Berens beschouwt haar medewerkers als het belangrijkste kapitaal en als spil van de onderneming. Daarnaast vormen zij een duidelijk verlengstuk van uw organisatie. Zij zijn ons én uw visitekaartje. Daarom wordt er door het management veel aandacht besteedt aan het programma van werving en selectie waarin begrippen als kennis, representativiteit, flexibiliteit, inzet, creativiteit, klantvriendelijkheid centraal staan.

Binnen het interne uitgebreide opleidingsprogramma worden alle medewerkers vakgericht geschoold voor de catering in het onderwijs. Alle facetten zoals; product- en procesbeheersing, kwaliteitszorg, voedselveiligheid, klantgerichtheid, communicatie en cateringservice worden onder de aandacht gebracht. Nieuwe medewerkers doorlopen een gedegen introductie-programma. Beerens & Berens fungeert eveneens als leerbedrijf voor stagaires van diverse opleidingen.Contact:

Beerens & Berens Catering
Kasteel Strijenerf 54
5037 TV Tilburg
Tel.: (013) 590 06 66
Mobiel: 06 532 181 88
E-mail: info@beerensenberens.nl
Contactpersonen: Leon Beerens & Ans Berens